Magamról          

                                                                                                                                                                                                                       

   "A csodák akkor kezdenek felbukkanni az életedben, 

 mikor legalább annyi energiát szentelsz az álmaidnak,  

mint amennyit a félelmeidnek szoktál."  

Richard Wilkins

     

      Pszichológusként, pár- és családterapeutaként elköteleztem magam arra, hogy szakszerűen segítsek klienseimnek meggyógyítani belső sebeiket, szorosabbra fűzni családi kötelékeiket és javítani az életükön olyan módon, ahogyan ezidáig nem tehették. Ezek a folyamatok egy-egy felfedezés útjai, amelyet minden egyes kliensemnél élvezek és hálás vagyok azért, hogy ez lehet a hivatásom. 

    Pszichológusi diplomámat 2004-ben szereztem az ELTE Pedagógia és Pszichológia Karán a pszichológusi tanári képesítéssel egyetemben. Kulturális antropológusként és tanárként pedig 2005-ban végeztem az ELTE Társadalomtudományi Karán. 

    Mindig is vágytam rá, hogy e két hivatásomat összekapcsolva gyakorolhassam: ez meg is valósul a külföldi magyarokkal végzett online pszichológusi munkám során.

     A rendszerszemléletű pár- és családterápiát a Magyar Családterápiás Egyesület képzésein tanultam; regisztrált családterapeuta 2017-ben lettem. 

       A jelen kor igényeihez igazodva és engedve a technika által kínált lehetőségeknek jelenleg az online pszichológiai konzultáció keretein belül elsősorban felnőttekkel foglalkozom - határok nélkül magyarul es angolul.  Ezt megelőzően mintegy tíz éven keresztül Budapesten, a belvárosi magánrendelőnkben dolgoztam egyéni kliensekkel, illetve párterápiák vezetésében szereztem jártasságot. Alapvetően rendszerszemléletű egyéni terápiát tartok, azonban a terápiás módszerek a kliens és a probléma függvényében alakulnak.
  


 

    .