ŐsziAnyu - Merjen változtatni! 🍂Oldjuk meg! 


      Jöjjön, oldjuk meg együtt a problémákat! Merjen változtatni egy jobb családi létért, önmagáért! 

Ne felejtse, hogy

 "akkor van probléma, ha probléma van.."

   Lassan eltelik a nyár és remélhetően sok jó programon van túl a család, azonban most az őszre hangolódva el tudom képzelni azt, hogy újra és újra Ön is szembesül azzal, hogy egy vagy több problémája nagyon is makacsul ragaszkodik önhöz..

 ...és bár reménykedett abban, hogy a nyár majd segít- elmúlnak majd ezek a gondok idővel; mégsem így történt..


  Az ősz az önismereti munkára, problémamegoldásra a legalkalmasabb évszak. Ilyenkor jobban figyelhetünk saját belső hangunkra és sikeresebben tudunk változtatni, megoldásokat találni a problémáinkra.


  Tegye meg ön is az első lépést a  boldogabb élet felé! Olvassa el, hogy nálam milyen segítséget is kaphat Ön mint anyuka az egyéni konzultációink során; miért is való önnek.Itt vagyok, hogy Önt is hozzásegítsem a boldog és kiegyensúlyozott családi léthez! Az online egyéni konzultáció egy tökéletes és otthonából kényelmesen elérhető lehetőség arra, hogy Önmagán, a hozott problémáján velem együtt dolgozva, minőségi változást hozzunk létre a családjában.


Pszichológusként itt vagyok, segítek

  Ajibola Rita Wanda, pszichológus, kulturális antropológus, párterapeuta és családterapeuta vagyok. Nem utolsó sorban pedig házas, két gyermekes anyuka.   
  Mind segítőként, mind pedig édesanyaként számos olyan problémával találkoztam eddig, melyek nagyban segítik az anyuka klienseimmel naponta végzett munkámat. Párterapeutaként és családterapeutaként szerzett tapasztalataimat nagyon hasznosnak találják a klienseim, hiszen sokan például párkapcsolati kérdésekkel is megkeresnek. Az Édesanyák facebook csoportban szakértősködve is nagy az igény párkapcsolati, illetve a családdal kapcsolatos tanácsadásra.
    Az édesanyák problémáival való foglalkozás specifikusnak mondható, hiszen sokféle családforma létezik és az anyasághoz kapcsolódó problémák tárháza is rendkívül széles.Van még egy rendkívül fontos dolog, melyet nem szabad figyelmen kívül hagynunk, amikor problémákkal foglalkozunk: anyaként speciális szerepet töltünk be a családban, a társadalomban és a munkaerőpiacon is természetesen.
   Azt látom, hogy  bizony nem egyszerű Nőnek, Anyának lenni még most sem a 21. században.. Szerencsére van módunk foglalkozni a kulturális és családi örökségünkkel az anyaságunk megélése kapcsán és hatékonyan tudunk is változtatni sok mindenen felhasználva az erőforrásainkat.Forduljon hozzám,


 Ha úgy érzi, hogy 

 🍁 ideiglenesen vagy tartósan nehézsége van a gyermekével vagy gyermekeivel kapcsolatban és nem látja a kiutat..

 🍁 a válaszkész nevelés híve, igyekszik is, de olyan érzése van, mintha "rám nőne a gyerek" (és a férje is talán)..

 🍁 gondja van a párjával mint házastárssal vagy mint szülőtárssal - például nem tudja vele szemben érvényesíteni az akaratát..

 🍁 nincs elég önbizalma; hagyja magát kihasználni - meddig tűri még?

 🍁 nem érzi kompetensnek magát; nem érzi, hogy ura bizonyos helyzeteknek..

 🍁 elégedetlennek, frusztráltnak érzi magát időnként vagy tartósan és nem is tudja igazából, hogy hogyan lehetne jobb ..

 🍁 elégedetlennek, frusztráltnak érzi magát időnként vagy tartósan és bár tudja, hogy mi segítene önnek- nem  képes változtatni..

 🍁 szeretne több énidőt, de lehetetlennek tűnik kivitelezni..

🍁 visszatérne a munka világába, de nem igazán látja, hogy miként lenne jó...

🍁 szeretne vállalkozásba kezdeni, önmegvalósítani, de kétségei vannak...

🍁 vagy egyszerűen csak szeretne jól lenni végre... -HappyAnyu


 Jöjjön, oldjuk meg eggyütt! 

Görgessen lejjebb, hogy megtudja ajánlatom részleteit.

Több csomagot is kialakítottam, hogy ki tudja választani az Önnek legmegfelelőbbet  

Hamarosan bemutatásra kerülnek és lehet jelentkezni!