Rapid E-mail Tanácsadás 


Úgy érzi, hogy olyan problémája van, melyet pontosan meg tud fogalmazni, mely kézzel fogható, és melyre azonnal megoldást szeretne?


Fontosnak érzi, hogy konzultáljon egy pszichológussal arról a nehézségről, ami megbonyolítja a mindennapjait, de nem meri, nem akarja felfedni magát?


Akkor megnyugtatom önt, hogy nagyon jó helyen jár, hiszen Rapid E-mail Tanácsadásomat az olyan problémák megoldására hoztam létre, melyek megoldásához elegendő lehet egy-két levélváltás.


Mindannyiunknak vannak olyan mindennapos problémái, gondjai, melyek megoldásához sokszor elegendő egy támogató e-mail vagy egy bíztató gondolat, mely új megvilágítást ad, más nézőpontot mutat, így segít megoldani az önt terhelő gondot.


Ne hagyja, hogy a könnyen megfogalmazható, könnyen beazonosítható problémák nagyobb baj okozói legyenek, írjon nekem még ma, hogy közösen tegyünk az ön boldogságáért.


 

Várom önt Rapid E-mail Tanácsadásomra, amennyiben:


  • nem tud hosszabb időt szakítani az idejéből, mert pici babával otthon levő édesanya, vagy  mert olyan helyen él, ahol nem biztosított a jó internetkapcsolat élő online tanácsadásra, vagy egyszerűen önnek ez a lehető legjobb megoldás,
  • úgy érzi, komfortosabb, ha inkognitóban marad, hiszen rapid e-mail tanácsadásom teljesen anonim, csak az e-mail címét fogom tudni,
  • könnyebb az érzéseit, gondolatait megfogalmaznia írásban,
  • konkrét vagy konkrétan korulírható problémája van, és azonnali pszichológusi választ szeretne kapni rá.

A megoldás az ön kezében van. Ne féljen tenni önmagáért: írja le e-mailben mi nyomasztja, mi bántja önt!

Kérjen tőlem segítséget e-mailben!
Biztosítom és garantálom a teljes diszkréciót! 

Ilyen esetekkel fordultak már hozzám rapid e-mail tanácsadásra:


"Kislányom 2,5 éves, és a játszótéren a homokot mindig dobálja, hiába szóltam rá szép szóval, magyaráztam el neki, semmi nem változik. Ha az apukájával van, nem csinálja ezt. Mit tegyek?"


"Anyaként azt érzem, hogy borzalmasan frusztrál az, hogy nekem minden nap főtt ételt kell készítenem a kislányomnak. Mindenhonnan az jön, hogy nagyon fontos a hozzátáplálás első időszakában, hogy mit adunk, de engem ez szabályosan lefagyaszt... nem tudom, hogyan oldjam ezt meg. Úgy érzem, hogy én nem vagyok az a típus, aki képes minden nap főzni, de közben mindenhonnan ez jön felém. 
Nyomaszt, egyszerűen.."


Ha önt is nyomasztja egy olyan kérdés, amire mások csak azt mondják, hogy banális, vagy ne is foglalkozz vele, de ön nem tud azon túllépni, akkor írjon nekem, keressen bátran, higgye el, már azzal nagyon sokat segít önmagán, ha kiírja az önt nyomasztó problémát.


Mi történik Rapid E-mail Tanácsadásom során:


Előszőr is: fogalmazza meg magának a fő problémát, amiben a segítségem kéri. Majd ezt írja le egy e-mail sablonban. Nyugodtan törölhet, finomíthat a levélen, de szeretném kérni, hogy őszintén írja le, hogy mi aggasztja, hiszen csak ekkor tudok segíteni.


Levelét átolvasva olyan kérédseket teszek fel önnek, mely a problémájára fókuszálva segíti önt új megoldási módok, technikák felismerésében, a probléma más szemszögből történő megismerésében. A pszichológia módszereivel teszek fel kérdéseket, hogy megismerhessem én is, hogy milyen hiedelmek, körülmények vezették el önt jelenlegi problémájához.


Levelemben törekszem ara, hogy az adott problémáját úgy oldjuk meg közösen, hogy közben önfejlődésében is segítem. Ugyanis sok esetben ez segít a megoldásban, és így a boldogabb életben való elindulásban.


Természetesen előfordulhat, hogy az ön által vázolt probléma mögött mélyebb lélektani okok húzódnak. Ekkor lehetőséget adok további konzultációs lehetőségre velem, hogy közösen, célokat meghatározva közössen tegyünk az ön boldogabb életéért. 

Amennyiben szeretne többet olvasni az Egyéni konzultációról, kattintson ide:

Miért javaslom a Rapid E-mail Tanácsadást:


- mert nem kell személyesen jelen lennie,

- mert nem kell álarcot húznia, hiszen őszintén leírhatja, mi nyomasztja önt,

- mert teljes inkognitót biztosítok,

- mert azonnal megoldást ad(hat) az ön konkrét problémájára,

- mert segítek abban, hogy az önben levő megoldási módok, belső lehetőségek felszínre kerülhessenek, de legalábbis egy új megvilágítást mutassanak meg önnek így mozgósítva az önben levő belső erőt,

- mert akkor tud önmagával foglalkozni, amikor önnek a legmegfelelőbb,

- mert van lehetőség a további konzultációra, amennyiben a probléma mögött mélyebb lélektani okok vannak


Mennyibe kerül a Rapid E-mail Tanácsadás?


Rapid E-mail Tanácsadásom ára: 9000 Ft.

Ezért az összegért mindezek járnak önnek:

- szakszerű segítség 2 levélváltás erejéig (az ön részéről is 2 levél, részemről ezekre 2 válaszlevél),
- privát levélváltás, melyet teljes inkognitóban írhat meg,
- konkrét problémáját tartalmazó levelére 1 napos határidővel válasz levélt,
- személyreszabott válaszokat,
- pszichológusi, professzionális segítséget,
- további konzultációs lehetőség, amennyiben a probléma mélyebben rejlő okokra vezethető vissza.

Ha önt is nyomasztja már jó ideje egy bizonyos probléma, akkor írjon most, ne habozzon, ne hagyja, hogy napról napra megnehezítse az életét. 

Menete: 

Kérem vegye fel a kapcsolatot velem először; nyugodtan el is küldheti nekem a már  megfogalmazott problémát.
Előre kérem utalni a megadott számlaszámra az összeget és vagy aznap, de legkésőbb másnap válaszolok önnek. 
A probléma jellegétől függően a második levélváltásra később is van lehetősége  - két héten belül bármikor önnek tetszőlegesen.


Várom levelét most, és garantálom, hogy 1 napon belül válaszolok önnek!

Igényelje a Rapid E-mail Tanácsadást, hogy gondjait mihamarabb közösen megoldhassuk!

Írjon nekem levelet!
Töltse ki a lenti formot!