Rólam mondták “Szeretném megköszönni az eddigi munkáját és segítségét,  rengeteg pozitív változást indított el az életemben, amire egyedül nem lettem volna képes.  A párkapcsolatban már nagyon figyelünk arra, hogy kettesben is szervezzünk programokat, saját magamra is több időt szánok, így  minőségi változás történt.  Az ingatlanos iskolába is járok, ami szintén feltölt, ezen kívül megkeresett a korábbi főnököm,  hogy részmunkaidőben visszamehetek dolgozni, így heti 3 nap 4 órában fogok dolgozni a jövő héttől.”

                                                                                                                                     Kinga, 34 éves két gyermekes anya
“Nem tudom emlékszik-e rám, igen régen találkoztunk. Akkor egy komolyabb munkahelyi krízis miatt vettem Önhöz egy kupont és kicsit több mint egy évig jártam a kezeléseire. Mikor még Önhöz jártam, megismerkedtem egy fiatalemberrel, és ha Ön nem mondja nekem szó szerint azt, hogy "Hagyja már, hogy ez az ember szeresse magát!" talán nem is jutott volna idáig a kapcsolatunk. Gondoltam, ha megengedi ezúton is megköszönöm a segítségét, így utólag is, hogy hozzájárult életem egyik legboldogabb napjához!”

Katalin, 29 éves frissen házasodott


  

 
“Igen, nagyon jó érzés visszatekinteni, hogy végre ott vagyok, ahová mindig is vágytam. Hosszú utat jártunk be együtt. :) Hihetetlen, hogy milyen csodálatos dolog a gyermek tervezés, várakozás és az élet kialakulása.
Egyre nagyobb a babóca. Kislányt szerettem volna (eddig fiúra vágytam), de belegondoltam, hogy mennyivel nyugodtabb az élet egy kislánnyal. De úgy néz ki, hogy kisfiú lesz. 
Az életem most abszolút a helyén van. Ismét az ingatlanokat rendezem, lakhatást igyekszem a helyére tenni…
Egy nagy életterű lakással, házikóval, csendesebb környezetben és új élethelyzettel biztos, hogy arra a helyre fog kerülni minden, ahová tenni szeretném. Köszönök mindent.“

Ádám,  32 éves kispapa
“Néhány éve, talán 3 éve jártam Önhöz rendszeresen, akkor párkapcsolati, önértékelési gondokkal, és abban a témakörben nagyon sokat is sikerült fejlődnöm, amit ezúton ismét köszönök.”

Kriszta, 41 éves


 
 


Wanda online pszichológus vélemények