Rólam mondták “Szeretném megköszönni az eddigi munkáját és segítségét,  rengeteg pozitív változást indított el az életemben, amire egyedül nem lettem volna képes.  A párkapcsolatban már nagyon figyelünk arra, hogy kettesben is szervezzünk programokat, saját magamra is több időt szánok, így  minőségi változás történt.  Az ingatlanos iskolába is járok, ami szintén feltölt, ezen kívül megkeresett a korábbi főnököm,  hogy részmunkaidőben visszamehetek dolgozni, így heti 3 nap 4 órában fogok dolgozni a jövő héttől.”     

                                                       Kinga, 34 éves két gyermekes anya
“Nem tudom emlékszik-e rám, igen régen találkoztunk. Akkor egy komolyabb munkahelyi krízis miatt vettem Önhöz egy kupont és kicsit több mint egy évig jártam a kezeléseire. Mikor még Önhöz jártam, megismerkedtem egy fiatalemberrel, és ha Ön nem mondja nekem szó szerint azt, hogy "Hagyja már, hogy ez az ember szeresse magát!" talán nem is jutott volna idáig a kapcsolatunk. Gondoltam, ha megengedi ezúton is megköszönöm a segítségét, így utólag is, hogy hozzájárult életem egyik legboldogabb napjához!”

                                                                 Katalin, 29 éves friss házas


  

 
“Igen, nagyon jó érzés visszatekinteni, hogy végre ott vagyok, ahová mindig is vágytam. Hosszú utat jártunk be együtt. :) Hihetetlen, hogy milyen csodálatos dolog a gyermek tervezés, várakozás és az élet kialakulása.
Egyre nagyobb a babóca. Kislányt szerettem volna (eddig fiúra vágytam), de belegondoltam, hogy mennyivel nyugodtabb az élet egy kislánnyal. De úgy néz ki, hogy kisfiú lesz. 
Az életem most abszolút a helyén van. Ismét az ingatlanokat rendezem, lakhatást igyekszem a helyére tenni…
Egy nagy életterű lakással, házikóval, csendesebb környezetben és új élethelyzettel biztos, hogy arra a helyre fog kerülni minden, ahová tenni szeretném. Köszönök mindent.“

                                                                      Ádám,  32 éves kispapa
“Néhány éve, talán 3 éve jártam Önhöz rendszeresen, akkor párkapcsolati, önértékelési gondokkal, és abban a témakörben nagyon sokat is sikerült fejlődnöm, amit ezúton ismét köszönök.”

                                                                                 Kriszta, 41 éves


  

 "Szeretném megköszönni Önnek a sok segítséget. Azóta is sokszor jut eszembe, főleg a párkapcsolati tanácsai, a "mindenki 50%-a" és hasonlóak. Akkoriban egy rossz kapcsolatban kínlódtam, ami sehogy sem akart szintet lépni, holott családra, házasságra vágytam; a barátaim kevésbé voltak mellettem, a politikai munkám során is csak örlődtem. A gyémántcipő túl szoros - ezzel kezdtem az első beszélgetésünket, de azóta beláttam, minden volt az, csak nem gyémántcipő...

Miután befejeztük a találkozásainkat, elkezdtem felépíteni az életem a romjaiból. A kapcsolatomat nem azonnal, de befejeztem, új élet, új lakás egyedül... megtaláltam önmagam és sikerült pontosan megfogalmaznom magamnak azt, milyen kapcsolatra vágyok, milyen emberre vágyok. Be is toppant az életembe az ideális társ: tavaly volt az esküvőnk, és most már együtt neveljük az egy hónapos kislányunkat.
...el akartam mondani, milyen hálás vagyok az iránymutatásaiért"
                                                                                 Gabriella, 34 éves anyuka